06-20121804

Henk Kanters
Hurkske 14
5469 PJ Erp

Tenten

Niets is zo feestelijk als een mooie tent. Henk Kanters biedt daarom voortaan ook een ruim assortiment tentenverhuur. De tenten zijn verkrijgbaar in uiteenlopende afmetingen en uitvoeringen en daardoor geschikt voor vele doeleinden; van (tuin)feesten, familiedagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten en vrienden- of vriendinnenweekenden tot personeelsfeesten, (bedrijfs)openingen of bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, festivals en alles daartussenin!
 
Henk Kanters helpt u met het vinden van de perfecte tent voor uw event of feest.

 

Aluminium tenten.

De alu tenten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, allen zijn verkrijgbaar met of zonder vloer, afhankelijk van uw voorkeur. Bij Henk Kanters heeft u een ruime keuze aan tenten, zodat u beschikt over de juiste tent voor iedere gelegenheid, voor ieder gezelschap en bij uiteenlopende weersomstandigheden. Bovendien geldt dat alle alu tenten compleet worden op- en afgebouwd voor u. Dus nogmaals komen wij onze belofte na: “U het feestje, wij de zorgen!”

 

Assortiment alu tenten

– Alu tent 8 m x 7 m; Verkrijgbaar met of zonder vloer.

– Alu tent 8 m x 8 m; Verkrijgbaar met of zonder vloer.

– Alu tent 10 m x 5 m; Verkrijgbaar met of zonder vloer.

– Alu tent 10 m x 7 m; Verkrijgbaar met of zonder vloer.

– Alu tent 10 m x 8 m; Verkrijgbaar met of zonder vloer.

Opblaasbare tenten met LED-verlichting - Klein.

Het assortiment zelfopblaasbare tenten zorgt voor een nog feestelijkere uitstraling doordat de tenten ieder voorzien zijn van kleurrijke maar stijlvolle LED-verlichting. Met name in de avonduren ziet deze categorie tenten er aantrekkelijk uit en maken zij uw feestje bijzonder sfeervol. Dit type tent is zowel geschikt voor gebruik in- als outdoor.

 

Deze tenten lenen zich speciaal als origineel decor voor de DJ, de muziekband of bijvoorbeeld de bar. Laat de tent geheel naar eigen smaak verlichten in de gewenste kleur of kies ervoor om de tent in ritme van kleur te laten wisselen. Volop mogelijkheden en aan u de keuze!

 

De afmetingen van deze tent bedragen standaard (L x H x D): 7 m x 3.5 m x 3 m.

Opblaasbare tenten met LED-verlichting - Groot.

Het assortiment zelfopblaasbare tenten zorgt voor een nog feestelijkere uitstraling doordat de tenten ieder voorzien zijn van kleurrijke maar stijlvolle LED-verlichting. Met name in de avonduren ziet deze categorie tenten er aantrekkelijk uit en maken zij uw feestje bijzonder sfeervol.

 

Deze tenten lenen zich speciaal voor een feestje met een wat groter gezelschap. Dit ontwerp biedt plaats voor maar liefst 80 personen! Door de losse wanden kan er, afhankelijk van de weersomstandigheden, gekozen worden voor een open, een half gesloten of een geheel gesloten tent. Laat het ontwerp bovendien geheel naar eigen smaak verlichten in de gewenste kleur of kies ervoor om de tent in ritme van kleur te laten wisselen. Volop mogelijkheden en aan u de keuze!

 

De afmetingen van deze tent bedragen standaard (Ø x H): 10 m x 5 m.

Stertenten.

Het assortiment stertenten bieden plaats tot een maximum van 88 zittende gasten of 136 staande gasten. Perfect dus voor een (tuin)feest met een wat groter gezelschap.

 

Door de losse wanden kan er, afhankelijk van de weersomstandigheden, gekozen worden voor een open, een half gesloten of een geheel gesloten tent. Twee van de wanden zijn voorzien van een deur, de overige vier wanden zijn voorzien van een raam.

 

Of u nu een tuinfeest, communie, bruiloft, familiebijeenkomst of een (mini)festival organiseert, met deze prachtige tenten bent u verzekerd van een goede sfeer!

 

De afmetingen van deze tent bedragen (Ø x H): 17 m x 5.9 m. Doorloophoogte: 2.1 m.

Blooming your style.

Om uw feest of event écht helemaal compleet, stijlvol en af te maken werkt Henk Kanters tevens veel samen met het bedrijf Blooming Style uit Erp. Zij ontwerpen, stylen, en richten uw event of feest in op een frisse en onderscheidende wijze die honderd procent bij u past. Het resultaat is keer op keer een verrassende sfeer en een optimale beleving. De diversiteit van Blooming Style is groot, hieronder een greep uit het aanbod.

 
 

Stretchtenten

Stretchtenten, ook wel flextenten of freeform tenten genoemd, zijn tenten die zich aanpassen aan uw locatie en zowel in- als outdoor gebruikt kunnen worden. Het zijn bijzonder chique tenten en ze zijn bovendien hélemaal van deze tijd. Doordat de tenten zowel open als (gedeeltelijk) gesloten geplaatst kunnen worden, zijn de tenten geschikt voor alle jaargetijden. Of het nu gaat om een  bruiloft, ceremonie, business meeting, opening lancering of introductie, begrafenis, terras of lounge overkapping, festivals, podiumoverkapping, bedrijfsfeest, of een feest bij u thuis…. Een stretchtent zorgt altijd voor een feestelijke, sfeervolle en unieke beleving.

Apres Chic

Apres Chic is een mobiel après-ski paviljoen dat ook wel een schirmbar genoemd wordt. Het is stijlvol, representatief en bijzonder spraakmakend. Een ingericht paviljoen biedt ruimte aan maximaal 100 personen. Apres-Chic is geschikt voor elk event, feest, bedrijfsfeest, jubilea, wintermarkt, kerstborrel, kerstmarkt, nieuwjaarsreceptie of een tuinfeest…. Of met andere woorden: voor feitelijk iedere gelegenheid!

Voor verdere informatie, vragen en / of opmerkingen kunt u ten alle tijden contact opnemen met Henk Kanters. Hoe u dit het makkelijkst doet kijkt u onder het kopje ‘Contact’.